Kontoopplysninger og e-postvalg
Du kan bruke planleggeren gratis. Med konto lagres planene dine privat, slik at du kan fortsette på en annen enhet.
Opplysninger til kontoen
Navn og e-post brukes til å opprette og administrere kontoen. E-postadressen brukes også til bekreftelse, sikkerhetsmeldinger og tilbakestilling av passord. Telefonnummer er valgfritt, og blir ikke bekreftet eller brukt til SMS-reklame.
Planer, valg, huskelister, budsjetter og eventuelle opplastede tegninger knyttes til kontoen din. Opplysningene deles ikke med andre brukere eller fagfolk gjennom denne kontotjenesten.
Tips, nyheter og tilbud er valgfritt
Du må aktivt krysse av hvis du vil ha reklame på e-post fra HeiBob. Det er ikke nødvendig for å opprette konto eller bruke planleggeren. Vi lagrer valget, tidspunktet, teksten du samtykket til og senere endringer.
Du kan når som helst fjerne avkrysningen under «Konto og e-postvalg» eller bruke avmeldingslenken i en markedsføringsmail. Avmelding stopper reklame på e-post, men sletter ikke kontoen og stopper ikke nødvendige sikkerhets- eller passordmeldinger.
Når du logger inn med Vipps
Vipps deler navn og bekreftet e-post når du godkjenner innloggingen. Vipps-innlogging gir ikke i seg selv samtykke til reklame. Telefonnummer kan legges til eller endres på kontoen din. Kontoer blir ikke automatisk slått sammen bare fordi de har samme e-postadresse.
Lagring og tjenester
Den nye kontotjenesten bruker Cloudflare D1 til konto- og prosjektdata, og Cloudflare R2 til opplastede filer. Produksjonsdatabasen og fillagringen er opprettet med EU-plassering. Resend brukes til e-post når tjenesten er koblet til. Vipps behandler innloggingen når du velger den metoden.
Uten konto lagres én plan bare i nettleseren du bruker. En slik plan følger ikke automatisk med til en annen enhet.
Endre opplysninger eller ta kontakt
Du kan endre navn, telefonnummer og e-postvalg på kontoen. Kontakt hei@heibob.no om innsyn, retting eller sletting av opplysninger. Kontaktopplysninger skal ikke brukes til nye markedsføringsformål uten et passende nytt valg.
Valgfri besøksanalyse
Hvis du tillater analyse på kontosiden eller i planleggeren, kan HeiBob bruke PostHog i EU til å måle hvilke steg som brukes, og hvor besøkende stopper. Dette er et eget valg, adskilt fra reklamesamtykket. Du kan bruke tjenesten uten å tillate analyse.
Vi sender navngitte hendelser for prosjektstart, steg i oppsettet, registrering, observert e-postbekreftelse, åpnet plan og første vellykkede lagring av et romvalg. Analysehendelsene inneholder en tilfeldig nettleser-ID, skjermstørrelsesgruppe og eventuelt stegnummer eller en overordnet feilkategori. Vi sender ikke navn, e-postadresse, telefonnummer, prosjektnavn, tekst fra skjemaer, beløp, konto- eller prosjekt-ID-er, nettadresser eller bekreftelseslenker til PostHog. Vi bruker ikke skjermopptak eller automatisk innsamling av klikk og skjemainnhold.
Analysevalg og eventuell tilfeldig analyse-ID huskes i denne nettleseren i opptil seks måneder. Målingen gjelder bare fra du tillater den; tidligere handlinger gjenskapes ikke. Åpne «Analysevalg» på kontosiden eller i planleggeren og velg «Avslå analyse» for å stoppe videre måling og fjerne analyse-ID-en fra nettleseren. Avslaget påvirker ikke kontoen eller lagrede prosjektplaner. Nettleserens Global Privacy Control respekteres. Tilbaketrekking stopper fremtidige hendelser; den sletter ikke automatisk hendelser som allerede er sendt.